MAG IK ME EVEN VOORSTELLEN?

kapelaan Anu Antony Ik ben Anu Antony. Ik kom uit Zuid-India; Kerala en ben geboren op 1 september 1985. Wij zijn thuis met z'n vijven; ik ben de middelste van de drie kinderen.

Ik ben mijn priesteropleiding in het kleinseminarie van het bisdom Kanjirapally begonnen. In 2004 ging ik naar het Interdiocesane Grootseminarie "Good Shepherd" voor mijn filosofiestudie aan de staatsuniversiteit van Calicut. Daarna heb ik stage gelopen met het jongerenpastoraat van mijn bisdom. Toen ik klaar was met mijn stage, vroeg mijn bisschop of ik voor een bepaalde periode naar Nederland wilde gaan om theologie te studeren en daarna als priester te dienen in bisdom Roermond. Natuurlijk heb ik heel goed nagedacht en 'ja' gezegd. Ik heb de theologiestudie op Rolduc in Kerkrade gevolgd. Ik ben benoemd voor u en voor Maastricht Zuid, d.w.z. Heugem, De Heeg, Heer, Scharn en Amby.

Ik ben blij om komende jaren hier bij u te zijn. Ik vind het mooi om mijn leven te geven voor God en voor u. Ik wil naar u luisteren, van u leren, met u meedoen. Jezus is het grote voorbeeld voor het meeleven met mensen. Wij kunnen van Hem leren, met Hem meeleven en door Hem groeien in het geloof. Geloof is nooit 'af' maar altijd groeien, opnieuw en opnieuw.

Graag tot ziens!

Kapelaan Anu Antony