Zaterdag 16 november
Intenties:
Ouders Overhof – Pieters; Ouders Bollen – Urlings.

Maandag 18 november

Zaterdag 23 november

Zondag 24 november
13.00 uur Doopviering Kai Mortiaux.

Maandag 25 november

Zaterdag 30 november
19.00 uur 1e Advent mis m.m.v. Michaëlskoor
Gezinsmis Koffie / Thee

Zaterdag 07 december

Maandag 09 december

Vrijdag 13 november
19.00 uur AMBYTaizéviering m.m.v. Gezinskoor.

Zaterdag 14 december
19.00 uur H. Mis m.m.v. Collegium Gregorianum Sanctae Gertrudis.

Maandag 16 december

Zaterdag 21 december

Dinsdag 24 december
16.45 uur Herdertjestocht m.m.v. Harmonie St. Michaël en Gezinskoor.
19.00 uur H. Mis gezinsmis m.m.v. Gezinskoor
21.30 uur H. Mis nachtmis m.m.v. Michaëlskoor

Woensdag 25 december
10.00 uur H. Mis.

Zaterdag 28 december
19.00 uur H. Mis. m.m.v. Gezinskoor.

Maandag 30 december

Mededelingen PBR

Mede door de soms geweldige zomerse temperaturen in de voorbije periode zou men bijna vergeten dat over enkele weken de Kersttijd weer in aantocht is en daardoor wellicht vergeten is om na te denken over de inrichting van uw tuin in het komend voorjaar. Misschien moeten er bomen (sparren) weg? Het MICHAËLSGILDE heeft voor de versiering en aankleding van de Kerststal enkele kerstbomen nodig. Wie heeft nog één of meerdere sparren van minimaal 5 meter in zijn tuin staan en is van plan deze, de komende tijd, te gaan rooien?
Wij zouden het zeer op prijs stellen als u dan contact opneemt met: John Baan Tel: 06-42357878 of per e-mail: j.baan@ziggo.nl
U zult begrijpen dat zij ALLEEN zagen en afvoeren en GEEN wortels rooien.

Afscheid & Installatie Pastoor PAUL HORSCH
Zoals u al heeft kunnen lezen gaat onze Pastoor afscheid van ons nemen. Hij gaat ons dekenaat niet verlaten, maar wordt nu Pastoor in Limmel, Nazareth, Borgharen, Itteren, Bunde, Geulle, Moorveld en Ulestraten. We waren aan hem gewend en hij heeft in de afgelopen jaren vele contacten binnen onze parochie opgebouwd, Veel mensen zullen dan ook graag persoonlijk afscheid van hem willen nemen. Die mogelijkheid is er na de mis van 19.00 uur op zaterdag 16 november. U kunt hem een hand drukken en onder het genot van een kopje koffie en wat lekkers, op een informele manier de Pastoor geluk en Gods zegen te wensen in zijn nieuwe parochies. Bent u niet in de gelegenheid op zaterdag naar onze kerk te komen, zondag 17 november om 9.30 uur is de mis in Heer. Ook hier is na de mis de gelegenheid om van hem persoonlijk afscheid te nemen. Zaterdag 23 November 16.00 uur zal zijn plichtige installatie plaats vinden in de H. Agneskerk, Sint Agnesplein 15, 6241 CA Bunde.

Parochiële bestuursraad St. Michaël

Post en bezoekadres “KERKLOKET”

Het Kerkloket is te vinden aan de achterkant van de kerk.
De ingang is aan de Heugemer Pastoorsstraat. Hier ziet u het naambordje “KERKLOKET”.

H. Pastoorsstraat 15 6229 AG (achteringang kerk)
Tel: 043 – 3613177
Voor vragen en/of informatie kunt u 24/7 terecht via E:mail: info@parochieheugem.nl
DIT LAATSTE HEEFT STEEDS MEER EN MEER ONZE VOORKEUR!
Reacties binnen 24 uur!