Zaterdag 23 maart
19.00 uur H. Mis m.m.v. Gezinskoor.
Intenties:
Ouders Starren-Bessems en dochter;

Maandag 24 maart

Zaterdag 30 maart

Zondag 31 maart
13.00 uur Doopviering Zanni Op Den Camp

Maandag 01 april

Zaterdag 06 april

Maandag 08 april

Zondag 14 april
19.00 uur H. Mis m.m.v. Gezinskoor.

Dinsdag 16 april
19.00 uur Boeteviering m.m.v. Gezinskoor.

Donderdag 18 april
19.00 uur H. Mis m.m.v. Collegium Gregorianum Sanctae Gertrudis.

Vrijdag 19 april
15.00 uur Kruisweg .m.m.v. Michaëlskoor/Gezinskoor. 16.30 uur Kinder kruisweg.

Zaterdag 20 april
21.30 uur Nachtmis m.m.v. Michaëlskoor.

Zondag 21 april
10.00 uur H. Mis m.m.v. Gezinskoor.

Zaterdag 27 april
19.00 uur H. Mis m.m.v. ????

Maandag 29 april

Zaterdag 04 mei

Werkgroep Gezinsmissen

14 april 10.00 uur Palmzondag gezinsmis

Op zondag 14 april is het Palmpasen. We vieren dan dat Jezus feestelijk werd ontvangen in Jeruzalem. Een Palmpasenkruis verwijst naar gebeurtenissen in de laatste week van Jezus’ leven. Ook dit jaar maken kinderen samen met bewoners van La Valence Palmpasenkruisen. Dat is op 3 april van 14-15.30 uur in La Valence voor kinderen van gr.3 t/m 8. Aanmelden via: m.schmeits@filternet.nl Kosten: € 2,00. Zondag 14 april brengen we na de Mis met de kinderen de Palmpasenkruisen naar de bewoners van La Valence. Ook als je niet hebt meegewerkt aan de Palmpasenkruisen, ben je van harte welkom met je ouders. Tot ziens!

Werkgroep Gezinsmissen

Vastenactie 2019: “Schoon water verandert alles!”

Voor ons in Nederland is de beschikbaarheid van water zo vanzelfsprekend dat we afgelopen zomer even niet wisten wat we met de aanhoudende droogte aan moesten. En dan is het water dat uit onze kraan komt ook nog van bijzonder goede kwaliteit!
In veel landen, zoals in Niger, is er echter sprake van een watercrisis. Hieronder een aantal weetjes met betrekking tot deze watercrisis:
- 844 miljoen mensen hebben géén schoon drinkwater ter beschikking;
- 263 miljoen mensen moeten langer dan een uur lopen voor water;
- 159 miljoen mensen gebruiken water dat direct uit de rivier of meer komt; van hen woont 58% in sub-Sahara Afrika;
- 2,3 miljard mensen beschikken niet over sanitaire basisvoorzieningen;
- 892 miljoen mensen beschikken niet over een latrine en doen hun behoefte buiten in het veld; deze vervuiling komt te vaak in drinkwater terecht.
- er gaan jaarlijks 443 miljoen schooldagen verloren omdat kinderen ziek thuis blijven door het drinken van verontreinigd water;
Onze parochie zamelt tijdens deze vastenperiode geld in voor een waterproject in Dogondoutchi in Niger. Mogen we rekenen op uw bijdrage? Een vastenzakje kunt u meenemen uit de kerk bij de tafel van de vastenactie of ophalen bij Bloemisterij Sour. Dit zijn ook de inleverpunten. Als u gebruik maakt van een machtiging, wilt u die dan ook op een van de inleverpunten afgeven, dan kunnen we deze meetellen bij onze parochie opbrengst.

Namens de Parochiële Bestuursraad (PBR)

Post en bezoekadres “KERKLOKET”

H. Pastoorsstraat 15 6229 AG (achteringang kerk)
Tel: 043 – 3613177