Zaterdag 24 augustus
Intenties:
Jeanny Sour – Wolfs; Ouders Starren – Bessems en dochter;
Fam. Nelissen – Lacroix en grootouders Nelissen – Hermkens.

Zondag 25 augustus
13.00 uur Doopviering Liv Verhoeven.

Maandag 26 augustus

Zaterdag 31 augustus
19.00 uur H. Mis m.m.v. Gezinskoor.

Maandag 02 september

Zaterdag 07 september

Maandag 09 september

Zaterdag 14 september

Maandag 16 september

Zaterdag 21 september
19.00 uur H. Mis m.m.v. Gezinskoor.

Zondag 22 september
13.00 uur Doopviering Giana de Graaf.
13.45 uur Doopviering Fleur Floris.

Maandag 23 september

Zondag 29 september
10.00 uur H. Mis Michëlsfeest en Vrijwilligersdag m.m.v. Michaëlskoor & Harmonie St. Michaël.

Zaterdag 05 oktober
19.00 uur Franciscusmis m.m.v. Gezinskoor. Koffie/Thee.

Maandag 07 oktober

Zaterdag 12 oktober

Maandag 14 oktober

Zaterdag 19 oktober
19.00 uur H. Mis m.m.v. Michaëlskoor

Maandag 21 oktober

Zaterdag 26 oktober
19.00 uur H. Mis m.m.v. Michaëlskoor

Maandag 28 oktober

Zondag 03 november
10.00 uur Allerheilige mis m.m.v. Michaëlskoor
15.00 uur Allerzielenviering m.m.v. Gezinskoor
Grafzegening m.m.v. Harmonie St. Michaël.

Zaterdag 09 november

Maandag 11 november

Zaterdag 16 november

Maandag 18 november

Zaterdag 23 november

Maandag 25 november

Zondag 01 december
10.00 uur 1e Advent mis m.m.v. Gezinskoor
Gezinsmis Koffie / Thee

Zaterdag 07 december

MEDEDELING PBR

Komende zaterdag, 24 augustus 19.00 uur, kunnen wij afscheid nemen van Kapelaan Anu in onze parochiekerk van de H. Michaël  te Heugem Randwijck. Hij wordt Pastoor in Tegelen-Steyl en Belfeld.
Een mooie benoeming en wij wensen hem dan alle goeds en  Gods zegen. In Tegelen kunnen ze blij zijn, want wij zullen hem gaan missen deze beminnelijke man, die op een sympathieke manier met zijn parochianen omging. Hij was in onze parochie een graag geziene priester. 7 Jaar was hij kapelaan in onze cluster Heugem, de Heeg, Heer, Scharn en Amby.
In een interview geeft hij zijn motto aan. Ik wil naar u luisteren, van u leren, met u meedoen.
Na de heilige mis is er gelegenheid om persoonlijk afscheid van hem te nemen. Natuurlijk zorgen wij voor een kopje koffie met wat lekkers.

Zondag 25 Augustus zal hij in de Parochiekerk van Amby om 15.00 uur zijn laatste H. Mis in onze cluster opdragen. Na deze dienst is er een informele bijeenkomst in het gemeenschapshuis Amyerhoof.
Iedereen die daarbij aanwezig wil zijn, is van harte welkom.

Parochiële bestuursraad / Heugem Randwyck

Kerkloket

Vlak voor de grote vakantie, overleed op dinsdag 02 juli, in de leeftijd van 86 jaar, Jeanny Sour-Wolfs. Op zaterdag 7 juli, hebben wij, in een plechtige uitvaartdienst in onze kerk, afscheid genomen van Jeanny en haar begeleid naar haar laatste rustplaats op ons kerkhof. In de harten van velen zal zij voortleven als een hardwerkende vrouw, vol toewijding en zorg voor haar man, kinderen en naaste familieleden. Ook zullen velen haar herinneren als de sympathieke vrouw, werkende in de zaak van bloemisterij Sour. Lief en leed heeft zij, bijna 65 jaar lang, gedeeld met haar echtgenoot Jean. Voor haar man, haar kinderen, schoonfamilie en de kleinkinderen zal zij overal zijn waar zij gaan of staan. Laat dit een troost zijn voor hen die haar nu intens zullen missen. Mag zij als gelovige vrouw, voor altijd aanzitten aan de Tafel van de Heer. Wij bidden voor haar zielenrust.

Op woensdag 7 augustus 2019 overleed, in de leeftijd van 86 jaar, Lily Mans-Herben. Op zaterdag daaropvolgend, hebben wij in een Plechtige Uitvaartdienst in onze kerk afscheid van haar genomen en haar te rusten gelegd op ons kerkhof. Lily was een goede bekende in Malberg o.a. door haar persoon als mens, maar ook door haar grote maatschappelijke betrokkenheid, zoals haar diverse taken in de werkgroepen van de parochie Malberg en haar bijdrage aan het opzetten van een soos in La Valence. Als een sympathiek mens zal Lily blijvend voortleven in de harten van velen. Zeer zeker ook als een liefdevolle moeder, schoonmoeder en bomma. Mag dit een troost zijn voor hen die haar nu intens zullen missen. Als een gelovig mens zal Lily, nu samen met haar echtgenoot Joep Mans, voor altijd aanzitten aan de Tafel van de Heer. Wij bidden voor haar zielenrust.

Post en bezoekadres “KERKLOKET”

H. Pastoorsstraat 15 6229 AG (achteringang kerk)
Tel: 043 – 3613177
E:mail: info@parochieheugem.nl