Zaterdag 23 februari

Woensdag 06 maart
19.00 uur H. Mis Aswoensdag m.m.v. Gezinskoor

Zaterdag 09 maart
19.00 uur H. Mis Presentatieviering EHC.

Maandag 11 maart

Zaterdag 16 maart

Maandag 18 maart

Zaterdag 23 maart

Maandag 24 maart

Zaterdag 30 maart
19.00 uur H. Mis m.m.v. Gezinskoor.

Zondag 31 maart
13.00 uur Doopviering Zanni Op Den Camp

Maandag 01 april

Zaterdag 06 april

Maandag 08 april

Zondag 14 april
19.00 uur H. Mis m.m.v. Gezinskoor.

Dinsdag 16 april
19.00 uur Boeteviering m.m.v. Gezinskoor.

Donderdag 18 april
19.00 uur H. Mis m.m.v. Boeteviering m.m.v. Collegium Gregorianum Sanctae Gertrudis.

Vrijdag 19 april
15.00 uur Kruisweg .m.m.v. Michaëlsk/Gezinsk. 16.30 uur Kinder kruisweg.

Zaterdag 20 april
21.30 uur Nachtmis m.m.v. Michaëlskoor.

Zondag 21 april
10.00 uur H. Mis m.m.v. Gezinskoor.

Zaterdag 27 april
19.00 uur H. Mis m.m.v. ????

Maandag 29 april

Zaterdag 04 mei

VASTELAOVENDSMÈS

Zondag 03 miert is um 11 oor in us sjoen Heugem weer de traditionele Vastelaovendsmès in de Kèrk van de H. MIcheel. Veer vraoge daan Slivvenier veur `ne sjoene en propele carnaval boe veer väöl plezeer mage höbbe in us dörpke aon de Maos.
`T Rampensemble bestaond oet leie vaan Zaat Hermenieke “ `ne Ramp ”, die aongevöld weurde met get.”geliende” van euveral, zelfs oet Belsj, speule hun hiemelse toene.
`T Michaëlskoer verzörg ut vocaole gedeilte mèt Kèrkeleke zaank.
De Hiere en dames vaan CV. de Waterratte mèt Prins Maikel 1e en zien Prinses zien netuurlek heibij ouch aonwezeg! Zjus wie Prins Mick 1e en Prinses Ivana vaan CV de Kikkers. Zie allemaol goon dao same `n sjoen mèske vaan make.
Geer komp toch zeker ouch um, nao de zege, `t nui Vastelaovendsleedjsje mèt us te
zinge en daona nao kaffee d`n Hoof um d`n Haofdabber op te trèkke?.
Geer moot us belaove dat geer ouch komp!

Ech woer ....Jeh jao.
CV de Waterratte

PBR

Heugem heeft een mooi kerkhof. Binnenkort komen er enkele nieuwe bomen bij en wordt er weer een en ander bij geplant in de borders en plantsoenen. We proberen met de middelen die tot onze beschikking staan er voor te zorgen dat het kerkhof nu maar zeker ook in de toekomst goed onderhouden kan worden. Ook reserveren wij geld zodat ook in de toekomst het kerkhof kan blijven bestaan. Als je over het kerkhof wandelt zie je wel dat er vele lege plekken ontstaan.
Graven waarvan de grafrechten zijn verlopen worden geruimd. Er worden meer mensen gecremeerd en minder mensen begraven. In het verleden dachten wij dat het kerkhof te klein zou worden, nu krijgen we het ( in dit verband een vreemde uitdrukking)  met moeite gevuld.
We willen daarom ook mensen van buiten onze parochie de mogelijkheid geven op ons kerkhof begraven te worden. Er is ook de mogelijkheid  om een urn op ons urnenveld te plaatsen. Wij willen binnenkort ook mensen de mogelijkheid geven om ons kerkhof de as te verstrooien en door middel van en klein plaatje op een gedenksteen de naam van de overledene te gedenken. Heeft u vragen over een en ander mag u mij gerust hierover aanspreken.

Namens de PBR Huub Sour

Post en bezoekadres “KERKLOKET”

H. Pastoorsstraat 15 6229 AG (achteringang kerk)
Tel: 043 – 3613177