GEZINSKOOR HEUGEM NIET MEER WEG TE DENKEN UIT ONZE PAROCHIE

Op 13 november a.s. om 19 uur kun je weer komen luisteren naar ons gezinskoor in onze parochiekerk.

In deze maand helemaal speciaal in het kader van de Heilige Caecilia, de patrones van muziek, instrumentenmakers en zangers. (gedenkdag 22 november ).

Jaren geleden is het gezinskoor ontstaan en samengesteld uit verschillende gezinnen, zijn we nu vooral een groep enthousiastelingen die ervan houden samen te zingen en ons gezang ten dienste te stellen van de liturgie!

We zingen een vrolijke mix van Taizéliederen, Afrikaans gezang en canons. Meerstemmig als het kan, maar niet omdat dat moet! Wij luisteren missen op door het jaar en met palmpasen, kerstavond en ook op verzoek buiten de parochie en niet te vergeten onze taizévieringen.

Met maximaal 12 en minimaal 3 mensen is al een mis verzorgd! Want ons motto is: ‘Wie kan is er, wie er niet is, kan blijkbaar niet!’ … Dus geen aanmelden of afmelden, geen missie of doelen, we zingen uit plezier, passen repertoire ter plekke aan, indien nodig. Want met de juiste intentie klinkt het altijd ‘goed.’

Volg onderstaande link dan hoort u ons:

Santum Nomen Domini https://www.youtube.com/watch?v=FXjleacKmT8

Hallelujah https://www.youtube.com/watch?v=8LzDtQCTcd4

Kyrie https://www.youtube.com/watch?v=YHDDwmvMudoSanctus https://www.youtube.com/watch?v=6ScBKmWcrlo

Spreekt onze muziek je aan, kom op vrijdagavond naar de kerk. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe leden en instrumenalisten. Wij repeteren van 19.00 uur-20.00 uur in de kerk van de parochie St. Michael Heugem, Heugemer Pastoorstraat 15, 6229 AG Maastricht. Wil je meer informatie en contact leggen, kijk dan op de website van de parochie Sint Michael Heugem, onderdeel pastoraat, liturgie, koren.