Mededeling PBR

Beste parochianen,

In deze tijd mag je maar met een paar mensen bij elkaar komen, maar op straat kun je beter afstand houden volgens de corona maatregelingen.

Wat is nu leuker om in deze dagen, gelijk aan de berenactie tijdens de 1e coronagolf, voor ontspanning en licht in het duister te zorgen voor onze en uw de kinderen?

Maar hiervoor is wel iets nodig. Wij vragen uw hulp hiervoor. Versier uw ramen op `n creatieve manier met `n kerststal en/of een tekening.

Daarna gaat u met uw kind(eren) door de Heugem/Randwyck wandelen en laat ze zoeken naar een leuke kerststal-/versieringen of tekeningen op ramen van de huizen.

Maak een foto van de, naar uw mening, leukste creatie en stuur deze foto vóór 24 december naar monique.voncken@planet.nl

Wij zorgen dan voor publicatie in de Baorebinder als leukste en favoriete kerstraam decoratie van Heugem/Randwyck.

Zijn er meerdere favorieten kerststal-/versieringen of tekeningen, dan wordt een top 3 samengesteld.

Dus ga lekker samen met uw kind(eren) wandelen en laat uw fotografische creativiteit de vrije loop, want het plezier van kinderen is toch het grootste goed dat we hebben.

Ons kleine kindje Jezus, die in de kerststal ligt, zal zeker naar ons glimlachen, als hij ziet dat de kinderen ook gaan wandelen net als Jozef & Maria naar Bethlehem.                                                    

Mvg. PBR/Heugem