MEDEDELINGEN PBR WEEK 27

Graag voor 7 augustus eventuele misintenties voor weekend 16 augustus en daarna indienen bij par.deheeg@gmail.com]

Overlijden Mia Geraedts Kamps

Op 4 juni is Mia rustig ingeslapen. Haar afscheidsdienst heeft maandag 10 juni plaatsgevonden in de St. Elizabethkapel te Heerlen. Jarenlang heeft Mia samen met Jan op de Termileslaan gewoond. Ze waren als vrijwilliger betrokken bij onze parochie. Ze woonden sinds kort in de zorginstelling van Envida in Gronsveld. We wensen Jan en zijn familie veel sterkte in de komende tijd. Namens iedereen van de parochie Heugem.

Overlijden Els van Amerongen-Pieters

Dinsdag 18 juni hebben we in onze parochiekerk afscheid genomen van Els van Amerongen Pieters. Samen met haar man Tum waren ze jarenlang bekend in Heugem.Ze hielpen overal en vele verenigingen waar dat nodig was. In het bijzonder de Harmonie en Maasveld die een speciale plek in hun hart hadden.

Els heeft na het overlijden van Tum zo goed als het ging haar leven weer opgepakt. De laatste jaren werd dat steeds moeilijker. We hopen dat ze nu weer samen met Tum mag genieten in de Hemel.

Overlijden Ria Timmermans-Lahaut

Afgelopen week hebben we afscheid genomen van Ria Timmermans Lahaut. Samen met haar man Jan woonde zij in de Distele. Haar crematie vond plaats in besloten kring. We wensen haar man, kinderen en kleinkinderen veel sterkte.

Gedoopt

Op 23 juni 2024 Jady van der Steen, zoon van Dave van der Steen en Elonie Close.
Van harte proficiat.

GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN PAROCHIELOKET HEER INGAANDE 10 JULI A.S.

Op maandagmorgen geopend van 09.30 uur t/m 12.00 uur en op woensdagmorgen van 09.30 uur t/m 12.00 uur (Dit was voorheen op donderdagmorgen)

Vakantietijd

Tijd van ontspanning
en herbronning.
Tijd van aandacht voor elkaar.
Tijd misschien ook voor aandacht
voor waar we zo weinig aan toekomen…
Een moment van rustig gebed
in een dorpskerk waar we toevallig langskomen.
Een kaarsje voor degenen
die noodgedwongen niet op vakantie kunnen.

Vakantietijd: tijd voor elkaar en tijd voor God…

Gezegende vakantietijd!

DEKENAALNIEUWS ONTVANGEN (VERSCHIJNT 3X PER JAAR)

Het Dekenaal nieuws verschijnt 3x per jaar. Je kunt de papieren versie bij ons in de kerk na verschijningsdatum, is pas geweest meenemen.

Gemist of wil je je gratis abonneren. Vul op rk maastricht.nl via contact je vraag in en je wordt op de lijst vermeld voor toezending. Het eerst volgende nummer verschijnt begin december.