Woord vanuit het PastoraleTeam

De zomervakantie! Eindelijk! Waarschijnlijk zijn we nu bezig om onze vakantie voor te bereiden. Dit jaar is het extra moeilijk vanwege de verschillende coronamaatregelen. Misschien zijn wij nog aan het worstelen met de vraag: “zal ik toch ergens naartoe gaan of juist niet”? Zal alles tijdens mijn vakantie goed lopen? Daarom hebben sommigen van ons al de beslissing genomen om thuis te blijven.
Anderen gaan toch ergens naartoe om hun batterijen op te laden. Dat is natuurlijk voor ons ontzettend belangrijk! Dat doen wij `n paar keer per jaar met de kerstvakantie, zomervakantie, de carnaval etc.  Maar na de vakantie merken wij soms toch dat wij nog meer vakantie nodig hebben, omdat onze batterijen opnieuw op zijn. Wat moeten wij dan doen? Moeten wij nog verder reizen? Moeten wij nog meer geld uitgeven?
Gelukkig, hebben wij in Heugem een bijzondere plaats waar u uw batterij altijd kunt opladen om echte rust en tevredenheid te krijgen. Het is trouwens helemaal gratis en voor iedereen (jong en/of oud)! In onze St. Michael parochie kunt u Jezus Christus op maandag om 09:00 uur en elke zaterdag om 19:00 uur persoonlijk ontmoeten! U kunt ons, pastorale team, altijd bellen als u iets nodig heeft.
Gelukkig gaat God met de vakantie nergens naartoe! Hij blijft altijd bij u om u te vertroosten en zijn onvoorwaardelijke liefde aan u te schenken!

Kap. Pawel